Oficjalne Forum No3D, wita Cię
-No ten o którym cały czas mówi że go widzi i on nie cierpi magii... I takie tam... uważa że nas zabije jeżeli będzie ktoś używał tej magii cokolwiek to nie jest
Yup on nie wie co to magia
Użytkownik RPG
- ale już 2 osoby na śmierć posłała... - rzekłam cicho. zaczął we mnie wzbierać gniew.
- powiedz mi czy myślisz że ona jest odważna? bo według mnie jest tchórzem... tchórzem który woli posyłać niewinnych na śmierć zamiast pozbyć się problemu u źródła... czyli zabić wilka... - rzekłam. To czego się o niej dowiedziałam zaczęło mnie denerwować... moje oczy wymknęły się spod kontroli i zaczęły lekko płonąć.
-Ale co możemy zrobić? Widzisz jak sobie radzi z Nieumarłymi... tak samo sprawnie mogłaby zabić całą osadę... Oraz wszyscy się jej boją. Ona jest silniejsza niż zwykły mąż i zwinniejsza niż ryba w wodzie...
Użytkownik RPG
- a myślisz że ja nie jestem? chyba sobie z nią jutro POWAŻNIE porozmawiam - rzekłam. Oczy dalej mi płonęły... pewnie mógł to zauważyć.
Użytkownik RPG
Spojrzałam w stronę tego wilka. prosto w jego oczy.. i wyszczerzyłam zęby do niego pozwalając swoim oczom płonąć wściekle w jego stronę. Nie będę się kurwa bać byle pchlarza... Jestem Iri Silvira. Jestem łowcą... nie uciekam przed bestiami.. to one uciekają przede mną.
- tak... one tak wyglądają gdy jestem na coś lub kogoś wkurwiona i tego uczucia nie ukrywam. - rzekłam.
Użytkownik RPG
- spoko.. - odparłam cały czas patrzac na tego wilka... puściłam mu minę w stylu "try me bitch" po czym zaczęłam jesć.
Użytkownik RPG
Biorę i zaczynam jeść powoli. oczy mi zgasły ale patrze na niego.. na to jak reaguje i wogóle. Wydaje się być duzo inteligentniejszy od swojego brata....
-Wiesz... jeżeli będziesz chciała to możesz tu wracać... Albo zostawiać jakieś wiadomości gdybyś czegoś potrzebowała. Bądź co bądź jestem kowalem. Patrz jedną z ważniejszych osób tutaj...
Użytkownik RPG
- dzięki... bardzo miły jesteś... aż tak mnie lubisz - spytałam Parzac mu prosto w oczy.
Użytkownik RPG
Patrzę prosto na niego
- tak? bo mi się wydaję że chcesz mi nie tylko pomóc... - rzekłam patrząc na niego i lekko mrużąc oczy. Na ustach miałam jednak lekki uśmieszek.
Ostatnio edytowany przez Kagemiron Torino (2017-06-05 18:20:02)