Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Użytkownik RPG
- kurde... nie dostaną się tu - spytałam niezbyt pewnie... nie bałam się o siebie. bałam się o bezpieczeństwo reszty gdybym musiała tu użyc magii..
-Już nie pierwszy taki księżyc... a poza tym mamy Derek... zwykle radzi sobie z nimi...
I faktycznie. Widzisz jak po koronach drzew biega i strzela z łuku ta pinda. Każda strzała trafia i pada od niej trup
Użytkownik RPG
westchnęłam.
- nie jestem zbyt dobra z łuku ale może byłabym w stanie jej pomóc... potrafię poruszać się równie szybko co ona... - rzekłam
Użytkownik RPG
westchnęłam.
- jak uważasz... znasz ja dłużej niż ja... - odparłam i obróciłam się w jego stronę patrzac na niego. w jego oczy. ciekawe co planuje zrobić teraz.
Użytkownik RPG
- to. co robimy teraz - spytałam tym swoim lekko nieśmiałym tonem. Penis dalej się nie uspokoił.. chyba nawet wręcz przeciwnie... znów mi zaburczało w brzuchu.
-Może coś zjemy. A ty szczególnie bo słyszę jak głodna jesteś
Idzie do jakiegoś paleniska i odpala tam ogień od pochodni. Stawia gliniany garnek i nalewa wody. Dodaje to mięsa to jakąś mrchewke... Robi potrawkę
Użytkownik RPG
Przyglądam się uwaznie temu co gotuje. co dorzuca itd. rozglądam się tez po jego domu.. Po chwili mówię.
- co gotujesz pachnie cudownie. - rzekłam
Mięso chyba jakiegoś zająca, marchewka trochę cebuli i jakiś okolicznych ziół jak sądzisz. I serio nieźle pachnie. Jego Chatka jest trochę większa od Derek bo ma tutaj jeszcze małą część kuchenną oraz składzik patrz jakaś hałda wszystkiego i niczego
-Potrawka z tego co jeszcze jest. Ehh... coraz gorzej z zapasami...
Ostatnio edytowany przez Marax (2017-06-05 14:49:10)
Użytkownik RPG
westchnęłam
- gdyby nie to że jutro wyruszam dalej to mogłabym spróbować coś zdobyć - rzekłam
Użytkownik RPG
- a czemu pytasz czyżby już się podobna sytuacja zdarzyła wcześniej? - spytałam robiąc ciekawską minę. Cały czas obserwuję go i jego reakcje.
Użytkownik RPG
Oczy i usta otworzyły mi się szeroko w wyrazie zaskoczenia i niedowierzania ale tez trochę przerażenia.
- Jej... wilk? - zapytałam zdziwionym tonem a mój umysł przeprowadzał teraz różne symulacje mozliwosci.