Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
- Jeden ucieka. Biorę go - rzekłam i kieruje się na niego zaczynając go namierzać. Kiedy będzie namierzony otwieram ogień.
Użytkownik RPG
- Goniłaś go i próbowałaś namierzyć. Jednakże myśliwiec cały czas był w ruchu z całą pewnością nie należał do kogoś zwykłego. W końcu go namierzyłaś lecz gdy strzeliłaś zniknął ci z pola widzenia by po chwili znaleźć się za tobą i otworzyć ogień
Legat
Robię uniki. Redukuje moc by znaleźć się za nim i od razu strzelam - T3 staraj się zagłuszać mu radar.
Użytkownik RPG
Strzelałaś i strzelałaś ale jakoś nic go nie trafiało. W pewnym momencie wystrzelił w ciebie jakieś kulki
Legat
Robię unik. Jebane Buzzy.
Użytkownik RPG
Dwa się jednak przyczepiły i buzz buzz ci statek. Widziałaś jak przeciwnik uruchomił dodatkowe silniki... chyba nadprzestrzenne
Legat
- T3 zajmij się droidami - na dziobie są systemy namierzania więc namierzam go i strzelam niemal natychmiast.
Użytkownik RPG
i dostał. Po chwili widziałaś powoli powiększającą się dookoła niego bańkę elektrycznści. skakały wyładowania po całym statku który wydawał się jakby kurczyć podczas gdy bańka powiększała się mocno
Legat
Zawracam i spierdalam. Jak T3 i Buzzy?
Użytkownik RPG
Buzz nie żyły... ale jedno skrzydło ci dymiło nieznacznie. Po chwili nastąpiła explozja posyłając a fala uderzeniowa trafiła cię wyłączając ci silniki i główne zasilanie
Legat
Cholera.
- T3? Jesteś ze mną? Jeśli tak to spróbuj przywrócić zasilanie - rzekłam.
Użytkownik RPG
Droid nie odpowiedział. Chyba jego też wyłączyło
Legat
Kurwa... staram się przywrócić systemy jak nie... to kurwa czekam aż mnie eskadra wyśledzi.
Użytkownik RPG
udało ci się przywrócić łączność. jakimś cudem była najmniej uszkodzona
Legat
- Eskadra cieni. Podajcie status.