Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Strony: «-- 1 2 3 4 5 6 … 11 --»
Odpowiedź
Użytkownik RPG
Jestem już trochę wkurzony, prawie nie zauważyłem pompy. Cofnąłem się do niej i zajżałem do środka.
Woda.. woda.. a i jeszcze trochę H2O..
*Meh, nie wiem czy jakieś dzieciaki tu kotów dla zabawy nie wrzucały*Poszedłem dalej w stronę domu, patrząc czy nie ma nikogo na horyzoncie.
Pusto. "Żywej" duszy nie widać.
Przyspieszyłem kroku, żeby zakończyć tą farse. Czułem się nie swojo będąc na otwartej przestrzeni.
Ostatnio edytowany przez Kaktusz (2017-02-05 12:43:06)
Idziesz w kierunku tego warsztatu. Widzisz kilka małych domów.. kompletnie zniszczonych..
-First things first. Najpierw zobaczę czy znajdę coś ciekawego w warsztacie, apotem przeszukam te domy. Zbliżyłem się ostrożnie do warsztatu.
Tamte domy to zgliszcza...Wchodzisz do warsztatu.. a tam pusto żadnego człowieka..
Pierwsze wrażenie zawsze może okazać się złudne. Nie opuszczając mojej gardy, sprawdzam cały warsztat, czy ktoś przypadkiem nie jest w środku.
Pusto..
Zaczynam przeszukiwać to miejsce i wszystko co znajdę kładę na pusty blat. Wszystko może się przydać.
Znajdujesz:[flara][2x świeca samochodowa][kanister(0/10L)][łom]w warsztacie jest jakiś samochód..
-Szkoda, że karnister jest pusty... Może gdzieś znajdę benzynę.Podszedłem do auta i sprawdziłem czy są w środku kluczyki.
Takie autko:https://hydra-media.cursecdn.com/dayz.g … f5c957cd2ftylko że nie ma jednego koła.. kluczyki o dziwo są w stacyjce..
-Aaaah! Szlag by to! Kopnąłem auto w jedno z kół. Wyciągnąłem kluczyki ze stacyjki, może gdzieś znajdę koło. Przeszukałem auto dokładnie. Widać, że dawno tutaj nikt nie sprzątał.