No3D Corporation

Oficjalne Forum No3D, wita Cię

• Index
  •  » Sesje RPG
  •  » [LoS]Browar Bizarre Adventures {For DanatZappeli}

#61 2018-09-22 19:04:14

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Re: [LoS]Browar Bizarre Adventures {For DanatZappeli}

I udało ci się. nagle uslyszałeś ryk.
Z krzaków wypadła istota jak wilkołak, lecz z nadgarstków, wyrastały mu błękitne kryształy. Sam warknął na ciebie tak głośno iż aż dało ci po uszach. Czujesz iż to potężny przeciwnik... wkońcu to wilkołak. Spoglada na ciebie i zapodaje uśmiech. łączy ręce i zaczyna nimi ocierać śmiejąc się jakby chciał ci zakomunikować "Idę po twoje dupsko. Przerobie je na masełko"

#62 2018-09-22 19:26:13

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Jak to rzekła kiedyś pewna bardzo chrześcijańska piosenkarka "ruchaj mnie w anusa albowiem kocham Jezusa". Tego w planach nie było.
- No kurwa kozaczek - Browar nie był w sumie najzwinniejszą osobą na świecie, ani najszybszą, temu też, ucieczka nie wchodziła w grę. Chociaż, miał w sumie coś w rodzaju planu. Jeśli ten młot miał być jak młot Thora, to jeśli jakimś cudem udało by mu się to coś wywrócić, to wykorzystać...
Teraz przydały by się instrukcje jak używać tych jego mocy...
Westchnął tylko, przełożył młot do drugiej ręki i stanął w pozie umożliwiającej unik.
- ÉG RÍF ÞIG Í BITA... - wycedził.

Glim Glam's special boy.

#63 2018-09-22 22:13:13

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Wilkołak odjebał po chwili na łapach te same sztuczki co z naruto i rozpłynął się. nagle coś cię mocno jebnęło jak trolejbus na pełnej kurwie i posłało cię z mocnym impetem w kamień. Tak cię mocno tam posłał iż przekroczyłeś po drodze Mach 1. Wbiłeś się w skałę tak mocno iż wyglądałeś jak jeden z tych hieroglifów w grobowcach w egipcie. Lupin idzie powoli w twoją stronę z Bananem na ryju.

#64 2018-09-22 22:46:55

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Co to do cholery miało być?
Jaki sens miało odradzanie się w tym cholernym świecie, jeśli znowu miał umrzeć. I to tak szybko...
Po co niby ten młot i te moce?
To jakiś chory żart?
Jeśli tak to był bardzo nie śmieszny.
- Mam nadzieję... że ty i cała twoja rasa umrze na jebanego raka odbytu... który zaklei wam dupsko, tak, że nie będziecie mogli srać... aż kurwa wybuchniecie... pedały jebane... - rzucił starając się chwycić młot, chociaż spróbować coś zrobić.

Glim Glam's special boy.

#65 2018-09-23 00:07:21

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Nagle poczułeś coś... uczucie iż musisz się uchylić gdyż coś zaraz cię walnie w plecy. Upadłeś mimowolnie na ziemie by zobaczyć jak nad tobą świszczy z 10 strzał które trafiają stwora. Ten jakby zamarza w w bezruchu. nagle z nikąd słyszysz dziewczęcy głos.
- Przywal mu z młota w rzepkę... to ich najczulszy punkt i prawdopdobnie zdejmiesz go jednym uderzeniem!

#66 2018-09-23 20:33:39

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Browar westchnął i chwycił młot mocniej. Zaraz potem postarał się wstać i ruszyć w stronę wroga, przy okazji gotując się na to aby go uderzyć w momencie w którym dałby radę przywalić w rzepkę stwora.

Glim Glam's special boy.

#67 2018-09-24 19:59:23

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

To nie był cios... to był
CIOS OSTATECZNEGO ROZPIERDOLU
Nie no mówię szczerze, jak przyjebałeś w tą rzepkę to dosłownie wilkołak wyparował. Nagle poczułeś jakby strzała leciała na ciebie, lecz nie czułeś strachu i nic podobnego... gdyż wiedziałeś iż strzała trafi w drzewo koło ciebie. Kiedy się odwróciłeś widziałeś zakapturzoną i w pełni okrytą postać i celując do ciebie z strzały. Szybko musiała naciągnąć nową. Po chudych rękach oraz samej budowie jaką widać przez płaszcz, można wywnioskować iż to kobieta. Do tego głos też to potwierdził.
- Co Verminiańczyk robi na takim odludziu? Lupine mógłby cię łatwo zabić... - rzekła. Nie widzisz by jej ręce drżały, a łuk nie wydaje się na tak łatwy do naciągania.

#68 2018-09-24 20:09:58

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

- Vermiańczy... ten strażnik miejscy też to chyba mówił - stwierdził Browar oglądając młot. - Czy tam kapitan straży. W każdym razie, nie jestem żadnym Vermińczykiem. W zasadzie, to sądzę, że dość daleko mi do takowego - stwierdził. - Pierwszy raz widziałem tego... wilkołaka... czy co to tam jest, a przyszedłem tu po mój młot - oznajmił podnosząc go wyżej tak by móc go dobrze pokazać.

Glim Glam's special boy.

#69 2018-09-25 19:16:37

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

- Paru oprychów chciało go wziąć... nie udało im się go podnieść... - rzekła i zdjeła strzałę z łuku. Następnie ta schowała łuk i ściągnęła kaptur ukazując ci piękną kobietę o jasnych włosach... i kocich uszach. Ta się do ciebie przyjaźnie uśmiechnęła pokazując kiełki i rzekła.
- Jestem Ari'sa... a ty...? - zapytała przyglądając ci się.

#70 2018-09-26 19:56:48

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

- O hej, nie wiedziałem, że w tym świecie są urocze kotodziewczynki. Macie też kotochłopców wyglądających jak kotodziewczynki którzy są jakimiś rycerzami czy coś? - zapytał Browar - A co do imienia, cóż, na ogół mówią mi po prostu Browar, więc też możesz tak mówić - wzruszył ramionami. - Będę już szedł do miasta. Mam jeszcze kilka spraw do załatwienia, też zamierzasz tam iść? - zapytał.

Glim Glam's special boy.

#71 2018-09-27 18:04:55

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Ta spojrzała na ciebie dziwacznie.
- Koto... co ty gadasz?- rzekła patrząc na ciebie jak na idiotę. - Każdy wie iż Arie to rasa posiadająca tylko samice... gdzieś ty... zresztą nie chce wiedzieć - rzekła i ściągnęła reszte płaszczu. Wtedy też ujrzałeś jej ogon w kolorze włosów... tak jak i jej skrzydła. Podeszła do szczątków Stwora i zaczęła mu odcinać pazury.
- Czemu tutaj przybyłeś? Nigdy cię w tych okolicach nie widziałam, a znam sporo tutaj osób, a pamięć do twarzy Arie mają wręcz obrazowy - rzekła. Obrazowy... pewnie ich odpowiednik Fotogenicznego...

#72 2018-09-27 19:13:20

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

- Ja nawet nie wiem czym są "Arie", także no. I w zasadzie to nie wiem jakim cudem ma działać rasa która ma tylko samice. Chyba, że działacie jak Gerudo i po prostu każda z was pewnego dnia idzie się z kimś przespać i zrobić sobie dziecioka i wraca do siebie. To by nawet miało sens w sumie. Minimalny, ale miało - stwierdził ważąc młot w dłoni. Potem przełożył go do prawej ręki, oparł o bark i lewą wyjął telefon, ustawił się tak aby za jego plecami było widać szczątki istoty i kotodziewczynkę. - Spójrz w moją stronę proszę - a gdy ta to zrobiła, zrobił sobie selfie, które to wysłał na numer bogini z podpisem "Miały być tylko ścierwojady D:"
Potem stanął w normalnej pozie. - No i nigdy tu nie przybyłem. Po prostu się tu pojawiłem, jakiś czas temu. W zasadzie to nawet nie wiem jak. Powiem ci, jestem takim trochę... człowiekiem znikąd - stwierdził.

Glim Glam's special boy.

#73 2018-09-27 19:40:27

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Kiedy nastał dźwięk ta kobieta spojrzała na ciebie jeszcze dziwniej. Po chwili pyknęło ci iż masz SMS.
"OD: Bogini
TREŚĆ:
Jak spoglądałam to tam był "
Kobieta po chwili podeszła do ciebie.
- Nie mam bladego pojęcia o czym gadasz. Mamy sporo czasu na "rozmnażanie" i możemy to robić z kim chcemy. Gerudo, też nie słyszałam o czymś takim...  mimo wszystko jednak ci radzę wrócić do miasta... Lupin to mały pikuś w porównaniu do Helso który tu grasuje - rzekła i zaczęła wyjmować strzały z truchła stwora.
- naprawdę, radzę ci wrócić do miasta i wybrać najbliższy statek, możliwie daleko stąd.

#74 2018-09-27 21:54:58

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

- Ja za to nie wiem czym jest te "Helso". Nie jestem też nawet pewien co to za kontynent - stwierdził. - Ciężko mi też określić gdzie było by najdalej stąd. Chociaż czekaj - wyjął telefon i otworzył internet próbując zerknąć na obraz satelitarny. - W sumie dlaczego miałbym stąd wypływać? - zapytał w czasie przeglądania internetu.

Glim Glam's special boy.

#75 2018-09-28 21:50:48

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

- Powiem ci tylko tyle iż za niedługo może dojść tutaj... do nieciekawych wydarzeń - rzekła i nagle nastał wybuch... oraz ostrzały z armat. Ari'sa spojrzała tam.
- Już się zaczęło. Chodź za mną... mam statek niedaleko - rzekła i ruszyła w głąb dziczy, po parunastu krokach stanęła i spojrzała na ciebie w oczekiwaniu. Z miasta słychać strzały oraz krzyki.

• Index
  •  » Sesje RPG
  •  » [LoS]Browar Bizarre Adventures {For DanatZappeli}

Stopka forum

RSS