Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
- Miło z ich strony. Ja miałem inaczej... - powiedziałem i zacząłem napierdalać o swojej historii. Następnie sprawdzam jak ją osądza. Czy współczucie, czy szczęście (bo się spotaliśmy)
Użytkownik RPG
Paczy w ciebie jak obrazek przysuwając się bliżej z każdą sekundą. Na kanapie zostawał wilgotny ślad.. chyba ma ochotę się z tobą pobawić...
Legat
Obejmuje ją i zaczynam namiętnie całować. Następnie tak jak wcześniej, podnoszę ją jak dziecko i kontynułuje.
- Wracając do naszego kąpania. Mogę cię umyć? - zapytałem się jej. Nie czekając na odpowiedź zaczynam tam iść.
Użytkownik RPG
- umm.... tak.. - odparła cichutko będąc na twoich rekach... weszliście do łazienki... była w niej duża podłogowa nisza do której należało napuścić wody. nisza była tak duża że spokojnie 5 osób by się zmiesciło
Legat
Wchodzę tam i zaczynam nalewać wody. Mi i jej. Następnie siadamy, a ja kładę ją na kolanach. Następnie zaczynam ją całować namiętnie.
Użytkownik RPG
I ona cię całowała czule i namiętnie.. Siedzieliście w ciepłej wodzie. swoim ogonem obtarła o twojego członka.. jakby czekając aż go użyjesz.
Legat
Wpierw trochę gry wstępnej. Zaczynam masować ją po tyłku nie przerywając. Każdy ruch robię z miłością i gracją. Nie unikam żadnego miejsca. Kiedy już tak pobawie się, zaczynam jedną ręką podchodzić bliżej tunelu.
Użytkownik RPG
Pomrukiwała przy każdym twoim ruchu całując cię czule. Gdy przesunąłeś rękę bliżej jej tunelu jęknęła cichutko. Jej reka była na twoim członku masując go czule i jakby niecierpliwie.
Legat
Odwzajemniam i zaczynam jej bardziej masować tyłek przy masowaniu jej wejścia. Nie przestaje też jej całować namiętnie.