Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
Więc się zbieram i idę się przejść po mieście. Możliwe blisko miejsca gdzie są składowane ryby. Spoglądam na wyróżniających się ludzi. Mam ściągniętą maskę i kaptur.
Tak też zrobiłaś. Szczerze to nikt siętu nie wyróżnia szczególnie.. no chyba że karawana która właśnie tu przyjechała. Typowy stary transporter lub ciężarówka. Widzisz że mają tam różne ciekawe towary
Legat
Podchodzę do nich i oglądam co mają. Może znajdę coś co sie przyda w mojej wiosce? Ciekawe co tam teraz Xan porabia. No cóż... pewnie gania za Waspexami, albo pakuje. Oglądam co mają.
Widzisz że mają jakieś chałupniczo wykonane strzelby i rewolwery oraz amunicję. Do tego sporo części mechanicznych i paliwa. Do tego też widzisz że mają jakiś chip. Prawdopodobnie może być to do część do twojego pancerza
Legat
Przyglądam się uważnie temu chipowi. Staram się go rozpoznać za pomocą skanera w W.U.Pie. Może mi on jakoś pomoże w walce z Viverną? Mimo wszystko chcę go rozpoznać. A potem poznać jego cenę.
Legat
[JANUSZ MODE ACTIVATED]
Podchodzę więc do niego i podaje mu ten chip.
- Poproszę ten jeden Chip - powiedziałam dając hajs tyle ile trzeba. Następnie jak mam jeszcze czas to idę zainstalować go w moim pancerzu.
Legat
Instaluje i idę do portu i czekam na Viverne... choćby wieczność. ładuje przy okazji pocisk z lokalizatorem.
Legat
Więc kładę się i czekam na dogodny moment. Jak się uda, to celuje i wystrzeliwuje w nią pocisk z nadajnikiem. Poza tym pozwalam by robiła swoje, chociaż jeśli ktoś zacznie coś do niej kombinować to niestety będę musiała powstrzymać Vivernę.