Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Kamiros TorinoUżytkownik RPG
- em hehe - zasmiałem się zaklopotany.
- Dobra chodźmy. chyba wiem gdzie można szybko podexpić. - rzekłem i ruszyłem w stronę tych polan.
-Oki!
Uśmiech się poszerzył i idzie przy tobie. Po kilku minutach znajdujecie się na polanie. Serio jest tu pusto. No... nie wliczając jakiś dzików i wilków Przedział lvl w tym miejscu to 1-5
- no to co? expimy? - spytałem dobywając miecza. Kątem oka spojrzałem na nia ciekawy co też za broń posiada. Damn w sumie to nawet nie wiem czy nie mam do czynienia z jakaś oszustka czy oszustem udającym laskę . ale.. nie zaprzatam sobie tym głowy i tak nie mam jak sprawdzić.
Ostatnio edytowany przez Kagemiron Torino (2017-07-16 17:53:19)
To ja targetuję na siebie jednego wilka. przynajmniej staram się stargetować jednego. Gdy już będzie stargetowany czekam na jego szarżę by w odpowiednim momencie zrobić unik w bok i cios w szyję.
nie przejmuje się na razie. Skupiam się na wilku. Gdy zaatakuje robię ponownie unik i wykonuję dwukrotnie szybkie cięcie.
Nie musiałeś długo czekać. Zaatakował cię. Unik i slash.. slash.. Dead. Wilk leży na ziemi. Nad nim pokazuje się licznik [120s do dematerializacji] Przed tobą pojawiło się okienko z lootem
+30 exp
+100G
Kondycja: 55/60
Ostatnio edytowany przez Marax (2017-07-16 19:39:26)
zatem próbuję oskórować tego wilka i następnie biorę się za następnego Jednak zanim zaatakuję nastepnego patrze jak sobie Shila radzi.
Oskórowałeś tego wilka:
+Skóra Szarego wilka
Spoglądasz na Shilę. Ta mała wariatka z buławą nieźle sobie radzi. Bierze na siebie agro kilku dzików i rozwala każdego jednym ciosem. Właśnie idzie na kolejnych
Heh. To biorę atakujję kolejnego wilka podniosę poprzeczkę. Atakuję 2 naraz mineło pół miechu od końca beta testu. ciekawe czy zmienili ich SI
Ha. łatwizna. gdy atakują robię wyskok w górę by się zderzyły i każdemu po cięciu szybkim w łeb. Nastepnie wybijam się dalej od nich przygotowywując do kolejnego ataku.
Zderzyły się ale nie zadały sobie żadnego dmg. Zrobiłeś wyskok i ciąłeś je. Oberwały nieźle ale szarżują na ciebie i jeden nawet cię drapnął w nogę za 10hp
wilk 1[180/300] wilk 2[180/300]
[Kondycja 53/60]
No to jeb tego jednego z silnego ciosu. I zaraz potem unik przed kolejnym. i konczymy pierwszego zwykłym ciosem. Szykuję się potem na atak drugiego.