Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
Powinny odejść bo zajęta już jestem. Jęknęłam głośno i się zarumieniłam.
One są na dole, na ulicy. Ale za to jeszcze się wspina trzech po drabince. Boli. Nagle tamci wyszli i mocno cię trzymając, zaczęli schodzić po drabince. Jeśli się wyślizgniesz, to zaliczysz twarde lądowanie...
Legat
Dobra. Koniec tego dobrego. Staram się użyć Syreniego śpiewu... Będzie potem ból głowy. Zadziała na na nie to wiem
Ostatnio edytowany przez peros81 (2015-01-16 05:42:43)
Legat
No to uśmiecham się do nich. No... czas na zabawę. Pewnie mnie wyniosą na ulicę i tam się zabawią.
Legat
Więc sprawdzam czy mam broń. Wyciągam i staram się strzelić w pułapkę na sąsiedniej ulicy. Powinny zostać tylko te co się mną bawią.
Legat
Mam zapasowe w domu... staram się ostatkiem sił... muszę to zrobić inaczej będzie problem.
Legat
Dobra... to przeczekuje to. Tak czy siak, będę czekała aż skończą. Wtedy ide na górę omijając moje pułapki.
Legat
Na sto procent mam jeszcze swoje pistolety na udach.. Nie przeszkadzały w seksie, więc stwory nie zniszczyły pewnie. Ta uliczka pewnie koło mojego domu jest więc idę tam starając się nie wpaść na zombiaki.
Legat
Pozostają kanały Są zalane, więc mogę w postaci syreny przepłynąć. W domu mam zapasowe, a jeśli nie, to pewnie leżą koło Domu. To miasto jest wyludnione podobnie jak cały archipelag.