Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
- Byliśmy na spacerze. Zaprosił mnie, a nie miałam nic do roboty więc sobie wyszłam z nim - powiedziałam spoglądawszy na nią.
- Zamiast swatać inne, zeswataj samą siebie, wtedy możesz się chwalić - powiedziałam z ukrytym uśmiechem.
Legat
- No nie wiem. Podobno Daniel ma kuzyna... do tego w twoim typie - powiedziałam podsumowując informacje biorąc z wczorajszego SMSowania.
- Tak czy siak, jak przygotowania do sesji zdjęciowej?
Legat
- Sesja dopiero wieczorem więc uda ci się szybko przygotować. Dzisiaj możemy wpaść do mnie po szkole i się razem przygotować. Następnie pojedziemy razem. Sesja będzie podzielona na 4 wersje. Jedna to my dwie razem. Druga to ty i pyton. Potem ja i pyton a na końcu cała nasza trójka.
Legat
- Tylko nie wiem jak bardzo wyglądać mają te zdjęcia. Mają to być zdjęcia motywacyjne dla naszych najemników a wśród najbardziej gorących lasek są tam uważane ja i ty... mimo iż z SANI nie masz nic wspólnego to cały Wywiad ma twoje zdjęcia na ścianach... - rzekłam do niej z uśmiechem.
Legat
- Jeśli pytasz się czy będziesz naga to się nie martw. Nie każą ci zdejmować wszystkiego. Najwyżej do stroju kąpielowego każą wskoczyć, choć podobno jak się chce to się można rozebrać... a wiem iż ty z tym nie masz problemu - powiedziałam przypominając jej jak na obozie rok temu cała goła wybiegła śpiewając Despacito... tak była nachlana, ale potem przyznała iż by to powtórzyła.
Legat
- Tak czy siak. Jak będziesz chciała zrobić zdjęcia nago, to wystarczy im tam powiedzieć. TO tylko podniesie morale, a nawet bez tego sporo ludzi w SANI cię kocha. Choć... mamy egzamin na matmie - powiedziałam wchodząc do sali.