Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
- Pod siedzeniem mam - powiedział wskazując ci. Cała syberja była na niej. Setki kilomerów.
- Gdzie chcesz się udać? Jak tutaj dotarły to oznacza iż w miastach jest ich w piździec.
-Da... więc nie idziemy do miast... szukamy jakiegoś bunkra... to będzie dobre miejsce. Po komunistyczny bunkier. Tak! Anatoli...- puszczam w radiu HardBass -Jedziemy szerzyć komunizm
Legat
Przyciszył trochę.
- Lepiej nie zwracać na siebie uwagi. Poza tym ten bunkier zajęło wojsko bo go "rozbierają" bo beton potrzebują. Byłem tam wczoraj jak wracałem z targu w moskwie i kurwy wszystko wyjęły. Innych bunkrów nie ma na mapie - powiedział. Nowy cel... znaleźć mapę z bunkrem.
Legat
Najbliższe było 4 dni drogi stąd... a wołga chyba nie ma tyle paliwa.
- Znalazłeś coś?
Legat
- Zobaczymy. Może będzie jakaś stacja po drodze - powiedział i zjechał z drogi na pełny Off-Road. Powiedział iż tak będzie szybciej i na pewno bez korków na drodze.
Legat
- U Sashy. Podjebał ostatnio z stacji paliw i ma sporo. Godzinka drogi do niego - powiedział. Twój kochany Sasha.
Legat
Dojechaliście... było podejżanie cicho... ale jego Uaz stał pod zadaszeniem. Po śladach w śniegu widać iż był niedawno ruszany.
Legat
Nigdzie go nie było. Kiedy szukałeś jego szopkę zobaczyłeś jakby zapadnię w drzwiach. Kiedy się ją otworzyło można dostrzec długi tunel. To więc to robił kiedy nie wychodził z domu.