Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Użytkownik RPG
Pogłaskałam go i zjadłam owoca... nie wiem czemu ale zaczęło mi się robić ciepło bardzo... i .... mokro... tam niżej... nie lubię tego bo nie wiem jak temu zaradzić..
Legat
Heliolisk sobie poszedł, ale Sekor zaczął coś wąchać i spoglądać na ciebie, konkretnie na wejście. Po chwili pokręcił głową i machnął byś za nim poszła.
Użytkownik RPG
Schodze więc z drzewa i idę za nim zaciekawiona. ta mokrosc... sprawa że gdy idę majteczki mi się ocierają.... dziwnie czuje... jakby przyjemnie. ale... jakoś dziwnie...
Legat
Pokazał ci jaskinie i opuszczone mieszkanie. Ktoś tu jeszcze był. Widzisz raczej rzeczy nastawione na faceta. Notatki... oraz inne rzeczy badawcze. Ktoś je tutaj badał.
Użytkownik RPG
Patrzę w notatki.. i czy ten ktoś tu jeszcze jest czy go dawno nie ma... cały czas mi mokro nieco... błagam żeby ten pan co tu mieszkał był tu.... i żeby był przystojny.... i..... bosz... o czym ja myśle... coraz bardziej mi mokro... patrze po szafkach.
Legat
Opuszczony dawno temu. Notakti mówiły o specjalnych cykloidach które nie atakują, ani nie gwałcą. Choć wydają się słuchać poniekąd ludzi. Najbardziej ciekawski Heliolisk jest zaznaczony na to by uważać bo lubi robić psikusy. Nie było nic w szafkach.
Użytkownik RPG
meh.... to jak nic nie ma to ja się kłade ma łózku... zdejmuję moje spodnie.... moje majteczki sa juz kompletnie przemoknięte... dalej mi gorąco... zdjęłam bluze.... pod nią nie miałam biostonosza... a jedynie pare razy owinietą bawełnianą białą tasmę... tak jak to kiedys kobiety wojowniczki nosiły...
Legat
Sekor spoglądał na to wszystko zaciekawiony. Kiedy byłaś już w samej bieliźnie zaciekawiony dotknął mokrej plamy na twoich majtach co sprawiło iż też weszło trochę w ciebie powodując przyjemność.
Użytkownik RPG
jęknęłam cicho gdy to zrobił. Zrobiło mi się bardziej morko... Powoli zaczęłam odwijać materiał z moich cycuszków. Przeszedł mnie dreszcz... było mi dalej gorąco... dotknełam palcem tam zbierając troszkę wilgoci z majeteczek i potem włożyłam sobie palce do ust... nie wiem czemu to zrobiłam... jakoś tak moje ciało samo wykonało ten ruch.
Legat
Stwór skopiował twój ruch i się oblizał. Zobaczyłaś to w jego oczach. Wszedł na łóżko i zbliżył się ustami do twojego wejścia i zaczął zlizywać to z twoich majtek.
Użytkownik RPG
jęknęłam gdy poczułam jego język. Przeszedł mnie dreszcz.... nie czułam tego nigdy wcześniej... poleciało więcej soczków. byłam rozgrzana.... ledwie się kontrolowałam... odsunełam go na chwilkę tylko po to.. by ściągnąć majteczki odsłaniając się całkowicie.
Legat
On zaczął lizać majtki przez chwilę. Kiedy były suche to wąchając przybliżył się do twojego wejścia i zaczął je lizać. Zauważyłeś iż ma parę języków (3). Nie lizał cię tylko od wewnątrz ale także po ściankach wewnątrz tunelu. Widziałaś iż mu smakuje.
Użytkownik RPG
Pojękiwałam przy każdym jego lixnięciu... jego lizanie wewnątrz powodowało że wypływało więcej soczków... robiło mi się corac bardziej goraco i przechodziły mnie dreszcze... wnetrze mojego tuneliku zaczynało pulsować. moje biodra zaczęły się same poruszac góra dół nieco...
Legat
On przyśpieszył lizanie by móc nadążyć. Sądził iż go karmiłaś w podzięce za znalezienie ci schronienia. Smakowało mu.
Użytkownik RPG
to tylko spowodowało że moje jęki zrobiły się głośniejsze a soczków zaczynało więcej wypływać jeszcze... drgania się wzmogły i po chwili krzyknełam głośno dochodząc i strzelając moimi soczkami.