No3D Corporation

Oficjalne Forum No3D, wita Cię

• Index
  •  » Sesje RPG
  •  » [Furry 101 Delta] "W poszukiwaniu rodziny" {Serafin Tronu}

#31 2017-03-25 16:25:40

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

Re: [Furry 101 Delta] "W poszukiwaniu rodziny" {Serafin Tronu}

- jeżeli szukasz wiedzy magicznej to zapewniam że Nasz przyjaciel jest w stanie ci jej udzielić. - rzekł Lukas siedząc obok ciebie.
- Za pół godziny będziemy na miejscu. jeżeli nic nas nie zatrzyma. - odparł Gorn powożąc. Jechaliście jeszcze z tak pięć minut gdy zauważyłaś zmianę. Ptaki nie śpiewały... Las był cichy nie licząc szumu wiatru w liściach.
- coś cicho... - rzekł Lukas
- nie kończ tego zdania... - odparł mu Gorn

#32 2017-03-25 20:47:36

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Też mi się to nie podoba. Mam złe przeczucia. - stwierdziłam wsłuchując się w niewysłowioną ciszę.

#33 2017-03-25 22:15:43

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

Gdy tylko przebrzmiał dźwięk twojego głosu zorientowałaś się że nawet liście już nie szumię.. mimo ze wiatr wciąż nimi poruszał. Podobnie wóz nie wydawał skrzypienia które wydawał wcześniej.
- Okrążają nas... zaraz będziemy w pułapce... Gorn... Odwrócisz ich uwagę. Ja zabiorę stąd Cascę. - rzekł Lucas szeptem.
- Uważaj na skrzydła jak bedziesz leciał dosyć celnie rzucają ostrzami... - odszepnał mu Gorn. Lukas przysunał się do ciebie. Nadal nie wiedziałaś kto was otacza... widziałaś jedynie cienie dookoła.. zaraz. Cienie... Poruszające się cienie.
- spokojnie. mam sposób na ucieczkę. - rzekł

#34 2017-03-26 15:37:06

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Ja pierdolę! A może w końcu przestalibyście mnie traktować jak dziecko! Potrafię się bronić! - odrzekłam dosyć mocno wkurwiona.

#35 2017-03-26 17:15:48

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Nie traktujemy cię jak dziecko. Nie jesteś po prostu gotowa na walkę z nimi. - rzekł Gorn
- Plus jesteś człowiekiem. Jeżeli ich ostrza cię choćby drasną umrzesz. - dodał Lukas po czym chwycił cię i wystrzelił w górę.
- Nie patrz do góry... najlepiej przymknij oczy i trzymaj się mocno. Rzekł wznosząc jedną rekę do góry. Widziałaś jeszcze że Gorn wstał i dobył swojego topora.

#36 2017-03-26 18:41:38

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Nie muszę zamykać oczu. Ma matka jest Czarownicą. W trakcie treningów nie raz zamieniała mnie w ptaka bym lotu doświadczyła, nie raz uczyła mnie tymczasowo przejmować ciała zwierząt, w tym ptaków by móc doświadczać tego co robią inni nie zdradzając się. Jestem przyzwyczajona do wyokości. - odezwałam się patrząc w dół, w miejsce, z którego zostałam zabrana.

#37 2017-03-26 18:53:21

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Nie chodzi o wysokość. nie patrz w górę. bo oślepniesz... - rzekł. widziałaś na dole Jak Gorna otaczają cienie wyglądające jak dym. Po chwili pozamieniały się w pełno identycznych istot o ludzkiej posturze i maskach na twarzach.
http://i.imgur.com/3rYwvIs.jpg
Jedna z tych istot jednak się różniła od reszty
http://i.imgur.com/uksVmPk.png
Część z nich atakowała gorna który jakoś sobie radził. Druga część chyba planowała rzucać w was ostrzami.
- Khadosh Lihtio. Diryo Galra. - krzyknał Lukas. Mimo tego że nie patrzyłaś w górę i tak zabolały cię oczy. Wszystko w okolicy stało się nagle tak jasne jak nigdy. Ci którzy mieli w was rzucać ostrzami zakryli przedramionami oczy. Lukas natomiast Ruszył naprzód lecąc w stronę w która mieliście jechać.

#38 2017-03-26 19:03:18

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- No niezle przygrzałeś tym światełkiem. - powiedziałam przecierając oczy, a potem dodałam - tak swoją drogą miej na uwadze to, że czasem zdarza mi się nie dokładnie słuchać innych więc jak masz do mnie mówić to mów interesująco. - powiedziałam bez krzty zażenowania dodając następnie: - Wrzuć mnie gdzieś na czubek drzewa a potem poleć wspomóc twego towarzysza.

#39 2017-03-26 19:15:44

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Nie.. Gorn sobie poradzi. Nie sądzę by byli w stanie przebić jego skórę. Zresztą... gonią nas. Muszę cię dostarczyć do naszego przyjaciela. Gdy będziesz przy nim będzie można z nimi walczyć. - rzekł Lecieliście tak z 5 minut tempem jakiego nie osiągnęlibyście wozem. Ujrzałaś Dużą polanę a na niej obóz. Ognisko oraz spory wóz wielkości 4 pokoi tawernianych zaprzężony w dwa smoki ziemne.
http://i.imgur.com/P4xh59f.jpg
koło ogniska siedziały 2 osoby. Jedna w płaszczu z kapturem a druga w czarnej płytowej zbroi którą gdzieś już widziałaś... zaraz... osoba o tej zbroi często podróżowała razem z toba i twoimi rodzicami. Zawsze jednak był z nią jeszcze drugi wojownik wojownik który zawsze był dla ciebie miły.

#40 2017-03-26 19:56:55

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Czy to On? Czy to ten Szkieletowy Wojownik co z Ojcem walczył przeciwko Apostołom czy może to inny towarzysz co towarzyszył moim rodzicom? Tylko jeśli to Szkieletowy Wojownik to gdzie jego kościany rumak? - zastanowiłam się widząc osobę w czarnej płytowej zbroi.

#41 2017-03-26 20:25:52

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

Lukas Zaczął zniżac lot lecąc w ich stronę. W pewnym momencie jednak coś szarpnęło i chyba spadaliście.. dostrzegłaś że skrzydło Lucasa jest w strzępach... coś rozerwało mu błonę lotną. spadaliście. Lukas obrócił się plecami do ziemi chcac złagodzić twój upadek. Ten w płaszczu wstał i po chwili... zawiśliście tuż nad ziemią. Czułaś jakby dotykało cię kila rak ale nie widziałaś żadnej. Ten w zbroi też wstał.
http://i.imgur.com/VbX08PG.png
śmignał w waszą stronę. W jego reku pojawił się miecz.
http://i.imgur.com/zAuFxjT.png
Minałwas i zatrzymał się a następnie zaczął odbijac nim lecace już w waszą strone sztylety rzucone przez ścigających was zabójców. Ten w płaszczu postawił was na ziemi. Po chwili nie czułąś już dotyku tych niewidzialnych rak. Podszedł dobywając katany o srebrnym ostrzu o odrzucił kaptur. Dostrzegłaś wtedy jego twarz i zbroję.
http://i.imgur.com/lhS97Jh.jpg
Był to ten sam młody wojownik który podróżował z twoimi rodzicami i ojcem od czasu gdy miałaś 12 lat... Ten czarny rycerz zawsze się go trzymał. Spojrzał na ciebie i uśmiechnał się przyjaźnie. sam ten widok sprawił że zrobiło ci się gorąco i mokro między nogami.
- Witaj Casco. Miło że udało się nam cie znaleźć na czas. Porozmawiamy później jak się pozbędziemy nieproszonych gości. - rzekł. Przypomniałaś sobie jego imię... Kamiras. Przypomniałaś sobie też że czarny rycerz był nazywany Morgote.

#42 2017-03-27 12:45:56

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- O ja pier... .! A mama mi mówiła bym go nie dymała. Mam nadzieję, że ma ogolonego fiuta. - pomyślałam sobie go widząc.

Ostatnio edytowany przez SerafinTronu (2017-03-27 12:47:22)

#43 2017-03-27 12:57:25

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

Z lasu na polanę wyszło krocie tych zamakskowanych zabójców. oraz tamta laska. Wyszała przed nich i wkazała na ciebie.
- ona pójdzie z nami. - rzekła. Kamiros wyszedł przed Czarnego rycerza.
- nie sądze... zastanawia mnie jednak czemu ją chcecie. Czyżby twoja pizda już nie wystarczała Legionowi Cieni? - spytał szyderczym tonem. Tamta warknęła.
- brać go... - wydała rozkaz i zabójcy śmignęli w jego stronę. Kiku z nich odrzuciło jakby oberwali w twarz z pięści mimo ze nic nie widziałaś. kilku nastepnych zostało przeciętych jego ostrzem.
- Morgote.. Leć po Gorna. - rzekłdo niego. Czarny rycerz spojrzał na niego.
- niby czemu ja? - spytał dosyc mrocznawym głosem. pewnie ten hełm go zniekształca.
- To rozkaz. - rzekł Kamiros do niego.
- ale...- zaczał znów.
- nie pyskuj.. za niewykonanie rozkazu 10 dni karceru - rzekł Kamiros.
- dobra kurwa idę po tego Murzyna Bambo... Jak wrócę i mi zadnej zabawy z nimi nie zostawisz to wpiuerdole tobie... - rzekł po czym Ryszył przed siebie. Zabójcy próbowali go zatrzymać ale odbijali się od niego jak farmerzy próbujacy zatrzymac rozpędzonego byka

#44 2017-03-27 13:19:00

SerafinTronu

Użytkownik RPG

Punktów :   

- Ale ci dosrał szmato zajebana! - wrzasnęłam do suki po tym jak porównał On ją do wychędożonej bezużytecznej już seksualnej zabawki.

- Wiem, że jestem zerżnięta i rozpiedolona na wszelkie sposoby i mogę być już bezużyteczną rozkurwioną pizdą, no ale widzę, że jednak nadal mam wartość jako kurwiszon, czego o tobie jak widać mała pizdeczko nie można powiedzieć! Bo w końcu twój Pan chce mnie jebać! - wrzasnęłąm do szmaty z pełną pogardy zadowoloną miną.

#45 2017-03-27 13:26:28

Kamiros Torino

Użytkownik RPG

Punktów :   

W tym momencie koło twojej głowy przeleciał sztylet.
- Nie wiesz pizdo o czym mówisz. Mój brat chce cię z zupełnie innego powodu. - rzekła.
- ah tak? A z jakiegoż to powodu Grimmsoul Del Sombre chce mojej przyjaciółki? No dalej Wister pochwal się. - rzekł Kamiros po czym wzniósł miecz do góry. Ostrze zaczęło się świecić srebrną barwą i widziałaś jak skakają po nim błyskawice.
- ni chuja ci nie powiem. Jeszcze się zobaczymy... - rzekła po czym rozpłynęła się w dym i zniknałe gdzieś. ale zabójcy atakowali dalej.
- Lightning slash - krzyknał Kamiros wykonując cięćie ostrzem. Z ostrza wystrzelił łuk energii który leciał dalej tnac wszystko co mu na drodze staneło. czyli resztę zabójców.

• Index
  •  » Sesje RPG
  •  » [Furry 101 Delta] "W poszukiwaniu rodziny" {Serafin Tronu}

Stopka forum

RSS