Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Użytkownik RPG
- To zależy... kiedyś pełny trening jedi trwał wiele lat od samego dzieciństwa... obecnie... nie ma zakonu a stare zasady nie obowiązują tak rygorystycznie jak kiedyś. Wątpię byś miała jednak czas na pełen trening aczkolwiek mogę cię podszkolić. - tu dała ci holokomunikator - nie zgub go. dzięki temu będziesz mogła mnie odnaleźć za każdym razem gdy będziesz chciała się podszkolić. Moi przyjaciele planują tu zostać parę dni. w ich trakcie mogę nauczyć cię jak kożystac z podstawowych zdolności... ale ich skuteczność będziesz trenować sama
Legat
- dobrze. Mogę zacząć od zaraz? I tak zalegam z urlopem od 3 lat.
Użytkownik RPG
- Oczywiście. Tylko musimy gdzieś z tąd odlecieć... w jakieś miejsce mniej na widoku... polecę z tobą a moi znajomi za nami.. - rzekła
Legat
- Może stacja Floty? Mamy wolne doki, więc nawet całą rebelie tam upchniemy - zaśmiałam się lekko.
Użytkownik RPG
- eee... Jesteś pewna? A co na to twoje szefostwo? - spytała Ahsoka
Legat
- Spytam się szefa. Ma ostatnio dobre dni, a jeśli podczas napadów na konwoje imperium będziecie coś przynosić stamtąd to nawet sam się po was pofatyguje - rzekłam i macham by poszła za mną. Następnie dzwonie po szefa.
Użytkownik RPG
Szef po dłuższej rozmowie zgodził się na przyjęcie sił rebeliantów. Ale jak sam powiedział nie na stałe i nie zamierza dzielić się z nimi zasobami za darmo
Legat
Zdaje raport innym.
Użytkownik RPG
- No dobra... zatem prowadź - rzekła pani kapitan
Legat
Podaje jej koordynaty.
- Wstawcie się całą flotą. Mimo iż wydaje się zły i chcący wszystkich zabić, ma dobre serce. Spokojnie tam możecie mieszkać do czasu, aż nie znajdziecie nowej bazy.
Użytkownik RPG
- Przyjeliśmy - odparła
Legat
- Dozobaczenia na miejscu. Będę czekać przy hangarze - rzekłam i ruszam spowrotem do domu.
Użytkownik RPG
Ruszyłaś w drogę powrotną na stację. Gdy tam doleciałaś zauważyłaś już flotę rebeliantów
Legat
Wysyłam wiadomość do Wieży Stacji, że ta flota jest upoważniona do uzyskania Mapy Asteroid.
Użytkownik RPG
- Wieża przyjęła. Wysyłam dane - odparł