Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Użytkownik RPG
Obudziłaś się rano. do otwarcia baru zostały 2 godziny. słońce dopiero co wychylało sie znad horyzontu. Zaczynał się kolejny dzień w tym miłym miasteczku.
Legat
Wstaje rozciągając się i głaskając Geparda o imieniu Ash. Całuje go za uszkiem a następnie idę zrobić nam wszystkim jedzenie.
Użytkownik RPG
przygotowałaś jedzenie. Po śniedaniu Ash zaczął mruczeć i wtulać sie w ciebie.
Legat
Zaczynam głaskać go lekko po głowie. - Co mały, jak ci się spało?
Użytkownik RPG
Zamruczał w odpowiedzi w sposób znaczący że dobrze.
Legat
Więc sprawdzam jak mój strój do roboty, przygotowuje go itp
Użytkownik RPG
Przebrałaś się. Za pół godziny otwarcie baru. zdażysz spokojnie dojść i się przygotować.
Legat
Więc spokojnie spacerkiem idę tam.
Użytkownik RPG
Doszłas do Pubu. Akurat powoli zbliżał sieczas otwarcia.
Legat
Podchodzę do szefa Barmana... tylko on i ja tu pracujemy. - Cześć Andriej - powiedziałam z uśmiechem.
Użytkownik RPG
A Witaj Xi... jak minęła noc? - spytał
Legat
- Wyśmienicie. A u ciebie?
Użytkownik RPG
- A też spoko. to co? otwieramy? - spytał
Legat
- Bardzo chętnie - powiedziałam puszczając oczko jak zawsze przed otwarciem i zaczynam robotę.
Użytkownik RPG
Otworzyliście. robota jak robota. znów się zebrało nieco osób zamawiających różne rzeczy czy to przekaski czy alkohol. W pewnym momencie drzwi się otworzyły i wszedł przez nie oliwkowy ogier jednorozca z niebiesko fioletowa grzywą i zielonymi oczami. Ubrany był w brazowa sórzaną kamizelkę i takiz sam kapelusz. przy jego pasie wisiała kabura z której wystawała skórzana kusza miał rózniez bicz z ęzowej skóry. Nie widziałas go tu wcześniej.
http://i.imgur.com/Gp7pGXU.png