Oficjalne Forum No3D, wita Cię
Legat
Wrzasnęłam na całą ich wylęgarnie, bo pewnie mnie tutaj przyczepili. Boli strasznie boli. Głośno jęczę z bólu.
Legat
Wrzeszczę pokazując że mnie to bardzo boli... proszę, niech się to już skończy... błagam...
Legat
Jest... ratunek. Pewnie wojsko wreszcie wkroczyło na tereny DeadZony. Nareszcie uratowana...
Legat
Mój wybawca... spoglądam na to co to takiego... nie wiem jak mu się odwdzięczę... mam u nich dług. Albo u niego. Jeszcze nie wiem, ile ich jest... ale wiem, że jest ich sporo.
Serce stanęło ci na sekundę. Zamiast oczekiwanego wojska, przed tobą był gigantyczny wąż. Przypominał kobrę. Dookoła niego latały Arachnidy, próbując go atakować. Jeden po drugim lądowały w paszczy gada.
Legat
Matko Księżyca... TO VINDICUS! JA JEDNAK WOLE ARACHNIDY! BŁAGAM! MOŻE JAKIŚ SIĘ MNĄ ZADOWOLI PRZEZ TEN CZAS? Nie? Dobra... więc spoglądam jakie ta bestia ma według mnie zamiary.
Nie interesuje się tobą. Pożera Arachnidy. W końcu, gdy uznał, że już się na jadł, zmiótł resztę ogonem, odwrócił się i ruszył w stronę, z której przyszedł. Arachnidy rzuciły się za nim.
Legat
Moja szansa... muszę się stąd jakoś wydostać... może uderzenie arachnida spowodowało że konstrukcja która mnie trzyma, osłabła. Teraz próbuje się wydostać.
Legat
Pierdole... Rozrywam ubrania nożem w tych miejscach bym wciąż miała ubranie, lecz pozbyła się kamieni. Jeśli nie da się... to się całkowicie rozbieram i biorę ekwipunek do plecaka a następnie niepostrzeżenie uciekam z ich jaskini.
Legat
W plecaku mam spódnice zapasową i stringi... więc nie tracę czasu i lecę uciekając stąd. Wciąż jednak mnie boli rozkrok po interwencji Arachnida. Po ucieczce sprawdzam czy mam wszystko czego potrzeba, w tym jaką mam broń.