No3D Corporation

Oficjalne Forum No3D, wita Cię

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

• Index
  •  » Sesje RPG
  •  » [MHA] New Generation [MULTISESJA: DANAT/LUCJAN]

#31 2019-07-23 19:34:46

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Re: [MHA] New Generation [MULTISESJA: DANAT/LUCJAN]

Wykonałeś więc najszybszy Taktyczny odwrót w historii Taktycznych odwrotów. W między czasie zderzyłeś się z bardzo ładną dziewczyną. Ciemna karnacja oraz kasztanowe włosy. Upadła, ale nie wydała dźwięku bo zakryła usta. Logika... jej moc związana jest z głosem.

#32 2019-07-23 20:39:54

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Niestety, jednak będzie musiał się do kogoś odezwać. Chociaż, jeśli jej moc była aktywowana głosem, to może nie będą musieli rozmawiać.
- Ah... Je suis désolé, byłem nieuważny - powiedział i skłonił głowę w geście pokazania swojej skruchy. Potem podał dziewczynie rękę, żeby pomóc jej wstać.

Glim Glam's special boy.

#33 2019-07-23 21:30:03

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Ta wstała i napisała na kartce.
"Spokojnie, to ja nie uważałam. Zamyślałam się bo podobno ma być system par wprowadzony w tym roku by zwiększyć efektywnosć uczniów. Jestem Alice SilverBridge. A ty?". Wow... napisała to w 4 sekundy na kartce. Na pewno potrafi szybko i do tego ładnie pisać. Jak chcesz możesz odpowiedzieć i odejść mówiąc "iż masz jeszcze parę rzeczy do załatwienia"

#34 2019-07-24 15:11:30

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Dantes nie miał rzeczy do załatwienia i kiepsko kłamał. Skupił się na razie na tym, żeby Spaghetti nie wypadło mu z kieszeni.
- Edmond Dantes. Miło poznać - powiedział po przeczytaniu kartki. - Nie wiem w zasadzie nic o systemie par. - "Ale już go nienawidzę". Nie dopowiedział tego, ale pomyślał. - No ale cóż, jeśli jest to trudno - wzruszył ramionami. Starając się wyglądać jak najbardziej nonszalancko.

Glim Glam's special boy.

#35 2019-07-24 18:36:04

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Ta napisała.
- To system który ma sprawić iż będziemy lepsi w swoich mocach oraz w kooperacji. Podczas pracy jako Bohater nie raz przyjdzie ci współpracować z innymi, więc wprowadzili ten system - przeczytałeś. Po chwili napisała.
- Nie napisali tego w informatorze bo to wprowadzili dopiero 3 dni temu. Ja się dowiedziałam od jednego z nauczycieli przypadkiem. Ma to też otworzyć "nieśmiałych" uczniów na nowe doświadczenia i pozwolić im się przełamać.

#36 2019-07-24 19:08:17

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

"Otworzyć nieśmiałych uczniów na nowe doświadczenia. Niezła zawiść". Oczywiście Dantes tego nie powiedział, tylko pomyślał.
- Ah, to pewnie dlatego. No cóż, pewno komuś to pomoże. No i zajęcia z kooperacji mogą się przydać, ale sądzę, żeby pary nie pomogły aż z współpracą z losowymi osobami - stwierdził.

Glim Glam's special boy.

#37 2019-07-24 19:43:15

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

"Pary mają się zmieniać co miesiąc. W niektórych momentach będziemy współpracować nawet z starszymi klasami, ale to dopiero za pół roku. Tak czy siak. Trzeba się przygotować... bo podobno nas nauczyciel to mocny typ.

#38 2019-08-01 22:06:27

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Dantes nie wiedział, czemu dziewczyna dalej chciała z nim gadać. Ale na razie starał się robić dobrą minę do złej gry.
- Ano, to będzie ciekawie w sumie. Jeśli mamy wspólpracować nawet ze starszymi klasami to może uda nam się dowiedzieć, czegoś ciekawego od nich - stwierdził.

Glim Glam's special boy.

#39 2019-08-01 22:14:26

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Ta przytaknęła i po chwili napisała.
"Lecę już do domu. Tak przy okazji... jestem niema, a moja moc to czytanie w myślach. I spokojnie... też nie lubie gadać z innymi bo boją się mojej mocy. I nie musisz się obawiać iż to nie miłe... każdy ma swój charakter. No nic... do jutra w takim razie" rzekła i odeszła se.
No... czytanie w myślach. Na swój sposób użyteczne...
...
...
Lecz może to być też frustrujące... dla obu stron. Na pewno nie znajdzie przyjaciół z tą mocą.

#40 2019-08-02 20:52:56

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Dantes był zniesmaczony faktem, że ktoś czytał w jego myślach bez ostrzeżenia. Prywatność swoich myśli została nagle naruszona, co było zdecydowanie nieprzyjemną rzeczą którą miał nadzieje unikać w przyszłości.
Czytaj najpewniej będzie musiał jej unikać. Ale pomyślał o tym dopiero gdy była już poza zasięgiem wzroku.
No cóż, to było chyba wystarczające doznanie, więc na razie postanowił wrócić do pokoju.

Glim Glam's special boy.

#41 2019-08-02 21:54:45

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Zanim wszedłeś, spotkałeś kolesia który cię witał w szkole. Był przy drzwiach.
- Spotkałeś Alice, hyh? - zapytał sie. W sumie... z okna tego korytarzu widać jak na dłoni miejsce z którym z nią gadałeś. Możliwe iż tutaj już na ciebie czekał.

#42 2019-08-03 18:58:46

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

- Miałem te przyjemność, tak - oznajmił podchodząc bliżej do mężczyzny. - Jej moc jest trochę... nieprzyjemna gdy nie wiesz co potrafi zrobić - stwierdził.

Glim Glam's special boy.

#43 2019-08-03 19:18:05

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

- Oraz nie potrafisz nad nią zapanować? Ona dosłownie nie umie nad nią zapanować. Słyszy myśli WSZYSTKICH dookoła. Ma tak od dziecka... i przez to nie ma przyjaciół. Ale nie o tym ja mówię - rzekł i dał ci kartkę oraz reklamówkę gdzie było napiasne "Biedronka". W reklamówce były książki, te konkretnie których nigdzie indziej nie dostaniesz.
- Tak więc... jutro zajęcia są o 8 rano... nie spóźnij się, bo nauczyciel... nie lubi tego - rzekł i po chwili ruszył w stronę drzwi na zewnątrz.

#44 2019-08-03 20:52:16

DanatZeppeli

Szelma lvl 5

Punktów :   

Dantes kiwnął głową. Nawet jeśli sytuacja dziewczyny była smutna, nie mógł nic z nią zrobić. Wziął reklamówkę.
- Bie.. sacrebleu Jak to wypowiedzieć? Bie...dro... nie, nie dam rady... - pokręcił głową. - No cóż, na ósmą to nie tak źle, dziękuję i do widzenia. - kiwnął głową i ruszył do pokoju.

Glim Glam's special boy.

#45 2019-08-03 21:04:25

KougatKnave3

Legat

Punktów :   

Więc po przyjścu do pokoju, zacząłeś nastawiać zegarek a potem czytałeś mangi nim zasnąłeś...
...
...

Koło godziny 6 jebnął alarm po twoich uszach. Wstałeś i po wykąpaniu się i przebraniu teraz pozostaje iść na śniadanie. Stołówkę macie tutaj na dole. Tylko pytanie co zjesz? Są to potrawy typu "masz składniki, zrób se co chcesz"

• Index
  •  » Sesje RPG
  •  » [MHA] New Generation [MULTISESJA: DANAT/LUCJAN]

Stopka forum

RSS